• Szkolenie RODO


Kontakt z Urzędem
Lista spraw do załatwienia
Inwestycje
Projekty unijne
Magazyn samorządowy
Przytulisko dla bezdomnych zwierząt
  • Pierwsze sukcesy piaskowskich karateków

    Pierwsze sukcesy piaskowskich karateków

  • Parafialne obchody Dnia Strażaka w Strzelcach Wielkich

    Parafialne obchody Dnia Strażaka w Strzelcach Wielkich

  • Wiosenne porządki i przygotowania do Dnia Dziecka

    Wiosenne porządki i przygotowania do Dnia Dziecka

  • Odsłonięcie pomnika W. Kasprzaka w Piaskach

    Odsłonięcie pomnika W. Kasprzaka w Piaskach

  • EKO FESTYN po raz jedenasty

    EKO FESTYN po raz jedenasty

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • Nie będzie prądu

    Nie będzie prądu

  • Koncert w Boże Ciało

    Koncert w Boże Ciało

  • Porozmawiajmy o biznesie

    Porozmawiajmy o biznesie

  • Noc Muzeów w dworku w Grabonogu

    Noc Muzeów w dworku w Grabonogu

  • Szkolenie RODO

    Szkolenie RODO

  • Młodzi patrioci

    Młodzi patrioci

  • Ruszają zapisy na Wielkopolską Ofensywę Rowerową

    Ruszają zapisy na Wielkopolską Ofensywę Rowerową

  • Miła uroczystość

    Miła uroczystość

  • Obchody 3 maja w Piaskach

    Obchody 3 maja w Piaskach

  • XXXIV Sesja Rady Gminy - Sesja Absolutoryjna

    XXXIV Sesja Rady Gminy - Sesja Absolutoryjna

  • Międzynarodowy Dzień Matki Ziemi

    Międzynarodowy Dzień Matki Ziemi

  • Ostatni dzwonek dla stowarzyszeń zwykłych

    Ostatni dzwonek dla stowarzyszeń zwykłych

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!


Gospodarka Odpadami Komunalnymi
Powiadamianie SMS
Kamera Internetowa
eMapa gminy Piaski
Biuletyn Informacji Publicznej
ZUK
Newsletter
Szukaj
Skrzynka podawcza
Rok E.Bojanowskiego
100 lat Niepodległej
im. senatora Stanisława Karłowskiego



Szkolenie RODO

Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego zaprasza na praktyczne warsztaty RODO, które odbędą się w dniu 29 maja 2018 roku (wtorek)w godzinach 9.00-15.00 w Sali SWPPG, Gostyń, ul. 1 Maja 13/3.
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób, które w firmie zajmują się przetwarzaniem danych osobowych. W dniu 25 maja 2018 roku wchodzi w życie Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych. Warto dobrze przygotować się do zmian.

Program szkolenia obejmuje:

- podstawy prawne

- mapowanie przetwarzania danych osobowych

- rejestr czynności przetwarzania

- analizę ryzyka

- analizę skutków dla ochrony danych (DPIA)

Oprócz podstaw teoretycznych będzie okazja do przygotowania odpowiedniej dokumentacji pod okiem doświadczonego eksperta! W związku z tym prosimy o zabranie ze sobą WŁASNYCH LAPTOPÓW.

Koszt udziału w szkoleniu to 329 zł brutto/osoba.

Szkolenie przeprowadzi Paweł Jastrzębski - informatyk, od lat zajmujący się problematyką Ochrony Danych Osobowych. Administrator Bezpieczeństwa Informacji, wpisany do ogólnokrajowego Rejestru Administratorów Bezpieczeństwa Informacji prowadzonego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (GIODO). Członek Rzeczywisty Stowarzyszenia Administratorów Bezpieczeństwa Informacji (SABI). Konsultant, audytor i szkoleniowiec w podmiotach zobowiązanych do stosowania prawa Ochrony Danych Osobowych.

W celu rezerwacji miejsca dla Państwa uprzejmie prosimy o imienne potwierdzenie udziału drogą telefoniczną pod nr telefonu 65 572 07 54 lub 537 007 087 do dn. 25.05.2018 do godziny 15.30. Zgłoszenie można również potwierdzić drogą mailową - na adres: gospodarka@gostyn.pl. W tym celu należy przesłać wypełniony formularz zgłoszeniowy dostępny w załączniku.

UWAGA LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!

Plik do pobrania: 29.05_program.pdf
Plik do pobrania: 29.05.doc

dodano 2018-05-16 13:59:38







Serwis używa cookies aby zapamiętać otwartą sesję i ewentualne dane o logowaniu. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na to. Serwis nie zapisuje ciasteczek do profilowania reklam lub śledzenia użytkownika.