RODO
Kontakt z Urzędem
Lista spraw do załatwienia
Inwestycje
Projekty unijne
Magazyn samorządowy
Przytulisko dla bezdomnych zwierząt
  • Wakacje z Biblioteką i GOK Piaski

    Wakacje z Biblioteką i GOK Piaski

  • MAŁA LIGA  DZIKICH  DRUŻYN  W  PIŁKĘ  NOŻNĄ

    MAŁA LIGA DZIKICH DRUŻYN W PIŁKĘ NOŻNĄ

  • Harmonogram zajęć na boisku wielofunkcyjnym w lipcu i sierpniu 2018

    Harmonogram zajęć na boisku wielofunkcyjnym w lipcu i sierpniu 2018

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • Spotkania informacyjne Wielkopolskiej Wiary

    Spotkania informacyjne Wielkopolskiej Wiary

  • Rozpoczęła się przebudowa

    Rozpoczęła się przebudowa

  • Ulica ŚW. MARCINA w Piaskach

    Ulica ŚW. MARCINA w Piaskach

  • Przebudowa drogi powiatowej – ul. św. Marcina w Piaskach zbliża się ku końcowi.

    Przebudowa drogi powiatowej – ul. św. Marcina w Piaskach zbliża się ku końcowi.

  • Orlik w lipcu

    Orlik w lipcu

  • PÓŁKOLONIE 2018 w Gminie Piaski

    PÓŁKOLONIE 2018 w Gminie Piaski

  • Działki na sprzedaż

    Działki na sprzedaż

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • Nowa sala na nowy rok szkolny

    Nowa sala na nowy rok szkolny

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • Świętego Marcina jak nowa

    Świętego Marcina jak nowa

  • Piaski Disco Summer Festiwal Show

    Piaski Disco Summer Festiwal Show

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • Od września bezpłatna nauka pływania dla 60 uczniów klas I - III

    Od września bezpłatna nauka pływania dla 60 uczniów klas I - III

  • Bitwa Regionów

    Bitwa Regionów

  • Magazyn Samorządowy 2/2018 - FILM

    Magazyn Samorządowy 2/2018 - FILM

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!


Gospodarka Odpadami Komunalnymi
Powiadamianie SMS
Kamera Internetowa
eMapa gminy Piaski
Biuletyn Informacji Publicznej
ZUK
Newsletter
Szukaj
Skrzynka podawcza
Rok E.Bojanowskiego
100 lat Niepodległej
im. senatora Stanisława Karłowskiego
Służba Przygotowawcza



Szkolenie RODO

Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego zaprasza na praktyczne warsztaty RODO, które odbędą się w dniu 29 maja 2018 roku (wtorek)w godzinach 9.00-15.00 w Sali SWPPG, Gostyń, ul. 1 Maja 13/3.
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób, które w firmie zajmują się przetwarzaniem danych osobowych. W dniu 25 maja 2018 roku wchodzi w życie Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych. Warto dobrze przygotować się do zmian.

Program szkolenia obejmuje:

- podstawy prawne

- mapowanie przetwarzania danych osobowych

- rejestr czynności przetwarzania

- analizę ryzyka

- analizę skutków dla ochrony danych (DPIA)

Oprócz podstaw teoretycznych będzie okazja do przygotowania odpowiedniej dokumentacji pod okiem doświadczonego eksperta! W związku z tym prosimy o zabranie ze sobą WŁASNYCH LAPTOPÓW.

Koszt udziału w szkoleniu to 329 zł brutto/osoba.

Szkolenie przeprowadzi Paweł Jastrzębski - informatyk, od lat zajmujący się problematyką Ochrony Danych Osobowych. Administrator Bezpieczeństwa Informacji, wpisany do ogólnokrajowego Rejestru Administratorów Bezpieczeństwa Informacji prowadzonego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (GIODO). Członek Rzeczywisty Stowarzyszenia Administratorów Bezpieczeństwa Informacji (SABI). Konsultant, audytor i szkoleniowiec w podmiotach zobowiązanych do stosowania prawa Ochrony Danych Osobowych.

W celu rezerwacji miejsca dla Państwa uprzejmie prosimy o imienne potwierdzenie udziału drogą telefoniczną pod nr telefonu 65 572 07 54 lub 537 007 087 do dn. 25.05.2018 do godziny 15.30. Zgłoszenie można również potwierdzić drogą mailową - na adres: gospodarka@gostyn.pl. W tym celu należy przesłać wypełniony formularz zgłoszeniowy dostępny w załączniku.

UWAGA LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!

Plik do pobrania: 29.05_program.pdf
Plik do pobrania: 29.05.doc

dodano 2018-05-16 13:59:38







Serwis używa cookies aby zapamiętać otwartą sesję i ewentualne dane o logowaniu. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na to. Serwis nie zapisuje ciasteczek do profilowania reklam lub śledzenia użytkownika.