Wybory Samorządowe 2018
RODO
Kontakt z Urzędem
Lista spraw do załatwienia
Inwestycje
Projekty unijne
Magazyn samorządowy
Przytulisko dla bezdomnych zwierząt
  • Mikołaj przyszedł także do Przytuliska

    Mikołaj przyszedł także do Przytuliska

  • Zbiórka żywności na terenie gminy Piaski

    Zbiórka żywności na terenie gminy Piaski

  • W Wielkopolsce szybko rośnie liczba e-zwolnień

    W Wielkopolsce szybko rośnie liczba e-zwolnień

  • Pasowanie w przedszkolu

    Pasowanie w przedszkolu

  • Hodowcy gołębi podsumowali sezon

    Hodowcy gołębi podsumowali sezon

  • Premiera filmu o Karłowskim

    Premiera filmu o Karłowskim

  • Małżeńskie gody

    Małżeńskie gody

  • Nowa nawierzchnia w Piaskach

    Nowa nawierzchnia w Piaskach

  • Koła Gospodyń Wiejskich otrzymają nawet 5 tys. zł dotacji

    Koła Gospodyń Wiejskich otrzymają nawet 5 tys. zł dotacji

  • ZRÓB PACZKĘ i zostań Mikołajem!

    ZRÓB PACZKĘ i zostań Mikołajem!

  • Powstał pierwszy mural w Gminie Piaski

    Powstał pierwszy mural w Gminie Piaski

  • Nowy sprzęt dla Ochotniczych Straży Pożarnych

    Nowy sprzęt dla Ochotniczych Straży Pożarnych

  • Mikołaj odwiedził Piaski

    Mikołaj odwiedził Piaski

  • Zapraszamy do Krainy Świętego Mikołaja

    Zapraszamy do Krainy Świętego Mikołaja

  • Ponad 8700 mieszkańców

    Ponad 8700 mieszkańców

  • Dzień pracownika socjalnego

    Dzień pracownika socjalnego

  • X Jubileuszowy Mikołajkowy Turniej Karate

    X Jubileuszowy Mikołajkowy Turniej Karate

  • Przedszkolaki rozbiły bank

    Przedszkolaki rozbiły bank

  • Transmisja obrad Rady Gminy

    Transmisja obrad Rady Gminy


Gospodarka Odpadami Komunalnymi
Czyste Powietrze
Strefa Płatnego Parkowania
Powiadamianie SMS
Kamera Internetowa
eMapa gminy Piaski
Biuletyn Informacji Publicznej
ZUK
Newsletter
Szukaj
Skrzynka podawcza
Rok E.Bojanowskiego
100 lat Niepodległej
im. senatora Stanisława Karłowskiego
Służba Przygotowawcza



Szkolenie RODO

Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego zaprasza na praktyczne warsztaty RODO, które odbędą się w dniu 29 maja 2018 roku (wtorek)w godzinach 9.00-15.00 w Sali SWPPG, Gostyń, ul. 1 Maja 13/3.
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób, które w firmie zajmują się przetwarzaniem danych osobowych. W dniu 25 maja 2018 roku wchodzi w życie Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych. Warto dobrze przygotować się do zmian.

Program szkolenia obejmuje:

- podstawy prawne

- mapowanie przetwarzania danych osobowych

- rejestr czynności przetwarzania

- analizę ryzyka

- analizę skutków dla ochrony danych (DPIA)

Oprócz podstaw teoretycznych będzie okazja do przygotowania odpowiedniej dokumentacji pod okiem doświadczonego eksperta! W związku z tym prosimy o zabranie ze sobą WŁASNYCH LAPTOPÓW.

Koszt udziału w szkoleniu to 329 zł brutto/osoba.

Szkolenie przeprowadzi Paweł Jastrzębski - informatyk, od lat zajmujący się problematyką Ochrony Danych Osobowych. Administrator Bezpieczeństwa Informacji, wpisany do ogólnokrajowego Rejestru Administratorów Bezpieczeństwa Informacji prowadzonego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (GIODO). Członek Rzeczywisty Stowarzyszenia Administratorów Bezpieczeństwa Informacji (SABI). Konsultant, audytor i szkoleniowiec w podmiotach zobowiązanych do stosowania prawa Ochrony Danych Osobowych.

W celu rezerwacji miejsca dla Państwa uprzejmie prosimy o imienne potwierdzenie udziału drogą telefoniczną pod nr telefonu 65 572 07 54 lub 537 007 087 do dn. 25.05.2018 do godziny 15.30. Zgłoszenie można również potwierdzić drogą mailową - na adres: gospodarka@gostyn.pl. W tym celu należy przesłać wypełniony formularz zgłoszeniowy dostępny w załączniku.

UWAGA LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!

Plik do pobrania: 29.05_program.pdf
Plik do pobrania: 29.05.doc

dodano 2018-05-16 13:59:38







Serwis używa cookies aby zapamiętać otwartą sesję i ewentualne dane o logowaniu. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na to. Serwis nie zapisuje ciasteczek do profilowania reklam lub śledzenia użytkownika.