eSesja
RODO
Kontakt z Urzędem
1 procent
Inwestycje
Projekty unijne
Magazyn samorządowy
Przytulisko dla bezdomnych zwierząt
  • Ważne informacje dla fanów bluesa

    Ważne informacje dla fanów bluesa

  • Spotkanie w sprawie wsparcia dla osób z niepełnosprawnością

    Spotkanie w sprawie wsparcia dla osób z niepełnosprawnością

  • MOBILNY SYSTEM INFORMACJI SISMS

    MOBILNY SYSTEM INFORMACJI SISMS

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • Awans siatkarek ze szkoły w Piaskach

    Awans siatkarek ze szkoły w Piaskach

  • Stypendia dla rodzin opiekujących się dziećmi w ciężkim stanie klinicznym

    Stypendia dla rodzin opiekujących się dziećmi w ciężkim stanie klinicznym

  • Międzynarodowy Turniej  XXV Rada Regentów  - Zawadzkie

    Międzynarodowy Turniej XXV Rada Regentów - Zawadzkie

  • Wiosennie i filmowo

    Wiosennie i filmowo

  • Nowa tablica do kosza

    Nowa tablica do kosza

  • Rozpoczęły się zapisy na XXXVI Bieg im. Bł. E. Bojanowskiego w Piaskach

    Rozpoczęły się zapisy na XXXVI Bieg im. Bł. E. Bojanowskiego w Piaskach

  • Zbiórka zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego oraz sprzętów wielkogabarytowych

    Zbiórka zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego oraz sprzętów wielkogabarytowych

  • SKOWYT – piaskowskie ro©kowania

    SKOWYT – piaskowskie ro©kowania

  • 2019 – ROKIEM MATEMATYKI - FRAKTAL NA BOISKU SZKOŁY W BODZEWIE

    2019 – ROKIEM MATEMATYKI - FRAKTAL NA BOISKU SZKOŁY W BODZEWIE

  • Uwagą na utrudnienia i zmiany

    Uwagą na utrudnienia i zmiany

  • Arena Energy poszukuje gruntów

    Arena Energy poszukuje gruntów

  • PLH zbliża się do finału

    PLH zbliża się do finału

  • Bawili się wszyscy

    Bawili się wszyscy

  • Nowe warsztaty z rękodzieła w GOK Piaski

    Nowe warsztaty z rękodzieła w GOK Piaski

  • Po

    Po"ZUMBA"jmy na wiosnę !

  • Nowy profil społecznościowy

    Nowy profil społecznościowy

  • Filmowo i wiosennie

    Filmowo i wiosennie

  • Wiosenne przebudzenie florystów z Grabonogu

    Wiosenne przebudzenie florystów z Grabonogu


Gospodarka Odpadami Komunalnymi
Czyste Powietrze
Strefa Płatnego Parkowania
Powiadamianie SMS
Kamera Internetowa
eMapa gminy Piaski
Biuletyn Informacji Publicznej
ZUK
Newsletter
Szukaj
Skrzynka podawcza
Rok E.Bojanowskiego
100 lat Niepodległej
im. senatora Stanisława Karłowskiego
Służba Przygotowawcza



Szkolenie RODO

Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego zaprasza na praktyczne warsztaty RODO, które odbędą się w dniu 29 maja 2018 roku (wtorek)w godzinach 9.00-15.00 w Sali SWPPG, Gostyń, ul. 1 Maja 13/3.
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób, które w firmie zajmują się przetwarzaniem danych osobowych. W dniu 25 maja 2018 roku wchodzi w życie Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych. Warto dobrze przygotować się do zmian.

Program szkolenia obejmuje:

- podstawy prawne

- mapowanie przetwarzania danych osobowych

- rejestr czynności przetwarzania

- analizę ryzyka

- analizę skutków dla ochrony danych (DPIA)

Oprócz podstaw teoretycznych będzie okazja do przygotowania odpowiedniej dokumentacji pod okiem doświadczonego eksperta! W związku z tym prosimy o zabranie ze sobą WŁASNYCH LAPTOPÓW.

Koszt udziału w szkoleniu to 329 zł brutto/osoba.

Szkolenie przeprowadzi Paweł Jastrzębski - informatyk, od lat zajmujący się problematyką Ochrony Danych Osobowych. Administrator Bezpieczeństwa Informacji, wpisany do ogólnokrajowego Rejestru Administratorów Bezpieczeństwa Informacji prowadzonego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (GIODO). Członek Rzeczywisty Stowarzyszenia Administratorów Bezpieczeństwa Informacji (SABI). Konsultant, audytor i szkoleniowiec w podmiotach zobowiązanych do stosowania prawa Ochrony Danych Osobowych.

W celu rezerwacji miejsca dla Państwa uprzejmie prosimy o imienne potwierdzenie udziału drogą telefoniczną pod nr telefonu 65 572 07 54 lub 537 007 087 do dn. 25.05.2018 do godziny 15.30. Zgłoszenie można również potwierdzić drogą mailową - na adres: gospodarka@gostyn.pl. W tym celu należy przesłać wypełniony formularz zgłoszeniowy dostępny w załączniku.

UWAGA LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!

Plik do pobrania: 29.05_program.pdf
Plik do pobrania: 29.05.doc

dodano 2018-05-16 13:59:38







Serwis używa cookies aby zapamiętać otwartą sesję i ewentualne dane o logowaniu. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na to. Serwis nie zapisuje ciasteczek do profilowania reklam lub śledzenia użytkownika.