Wybory Samorządowe 2018
RODO
Kontakt z Urzędem
Lista spraw do załatwienia
Inwestycje
Projekty unijne
Magazyn samorządowy
Przytulisko dla bezdomnych zwierząt
  • Spotkanie ze studentami

    Spotkanie ze studentami

  • Filmowe wspomnienia z festiwalu BLUES NAD OBRĄ

    Filmowe wspomnienia z festiwalu BLUES NAD OBRĄ

  • Konkurs fotograficzny

    Konkurs fotograficzny

  • PIASKI BIEGAJĄ po raz siódmy

    PIASKI BIEGAJĄ po raz siódmy

  • XIX Ogólnopolski Festiwal Artystyczny „Bez Barier

    XIX Ogólnopolski Festiwal Artystyczny „Bez Barier" – Święta Góra 2018

  • POLOmarket w Piaskach zatrudni pracowników

    POLOmarket w Piaskach zatrudni pracowników

  • Kuźnia 2018

    Kuźnia 2018

  • V edycja projektu „Lekcje z ZUS” – ZUS zaprasza do projektu.

    V edycja projektu „Lekcje z ZUS” – ZUS zaprasza do projektu.

  • Zainaugurowano program „Pakiet życia” w Gminie Piaski

    Zainaugurowano program „Pakiet życia” w Gminie Piaski

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • Porozmawiajmy o biznesie

    Porozmawiajmy o biznesie

  • Pierwsze ćwiczenia młodych adeptów

    Pierwsze ćwiczenia młodych adeptów

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • Nabór do Akademii Młodego Strażaka

    Nabór do Akademii Młodego Strażaka

  • II Nocny turniej piłki nożnej o puchar Starosty Gostyńskiego

    II Nocny turniej piłki nożnej o puchar Starosty Gostyńskiego

  • KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

    KOMUNIKAT METEOROLOGICZNY !!!

  • Zaproszenie na Eurocampy

    Zaproszenie na Eurocampy

  • Znajdź stypendium dopasowane do Ciebie

    Znajdź stypendium dopasowane do Ciebie


Gospodarka Odpadami Komunalnymi
Powiadamianie SMS
Kamera Internetowa
eMapa gminy Piaski
Biuletyn Informacji Publicznej
ZUK
Newsletter
Szukaj
Skrzynka podawcza
Rok E.Bojanowskiego
100 lat Niepodległej
im. senatora Stanisława Karłowskiego
Służba Przygotowawcza



Szkolenie RODO

Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego zaprasza na praktyczne warsztaty RODO, które odbędą się w dniu 29 maja 2018 roku (wtorek)w godzinach 9.00-15.00 w Sali SWPPG, Gostyń, ul. 1 Maja 13/3.
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób, które w firmie zajmują się przetwarzaniem danych osobowych. W dniu 25 maja 2018 roku wchodzi w życie Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych. Warto dobrze przygotować się do zmian.

Program szkolenia obejmuje:

- podstawy prawne

- mapowanie przetwarzania danych osobowych

- rejestr czynności przetwarzania

- analizę ryzyka

- analizę skutków dla ochrony danych (DPIA)

Oprócz podstaw teoretycznych będzie okazja do przygotowania odpowiedniej dokumentacji pod okiem doświadczonego eksperta! W związku z tym prosimy o zabranie ze sobą WŁASNYCH LAPTOPÓW.

Koszt udziału w szkoleniu to 329 zł brutto/osoba.

Szkolenie przeprowadzi Paweł Jastrzębski - informatyk, od lat zajmujący się problematyką Ochrony Danych Osobowych. Administrator Bezpieczeństwa Informacji, wpisany do ogólnokrajowego Rejestru Administratorów Bezpieczeństwa Informacji prowadzonego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (GIODO). Członek Rzeczywisty Stowarzyszenia Administratorów Bezpieczeństwa Informacji (SABI). Konsultant, audytor i szkoleniowiec w podmiotach zobowiązanych do stosowania prawa Ochrony Danych Osobowych.

W celu rezerwacji miejsca dla Państwa uprzejmie prosimy o imienne potwierdzenie udziału drogą telefoniczną pod nr telefonu 65 572 07 54 lub 537 007 087 do dn. 25.05.2018 do godziny 15.30. Zgłoszenie można również potwierdzić drogą mailową - na adres: gospodarka@gostyn.pl. W tym celu należy przesłać wypełniony formularz zgłoszeniowy dostępny w załączniku.

UWAGA LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!

Plik do pobrania: 29.05_program.pdf
Plik do pobrania: 29.05.doc

dodano 2018-05-16 13:59:38







Serwis używa cookies aby zapamiętać otwartą sesję i ewentualne dane o logowaniu. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na to. Serwis nie zapisuje ciasteczek do profilowania reklam lub śledzenia użytkownika.